Hypotheken

Uw keuze voor een hypotheek is zo goed als de kwaliteit van het advies dat hieraan voorafgaat. Omdat wij intensief met u samenwerken en verschillende hypotheekaanbieders met elkaar vergelijken, kunnen wij er zeker van zijn dat u straks kiest voor de hypotheek die bij u past. Maatwerk dus! Wij zijn er niet alleen op het moment dat u de hypotheek sluit, maar ook de jaren daarna.

 

Meer dan alleen hypotheekadvies

Het vinden van de hypotheek die het beste bij u past, houdt meer in dan alleen het vinden van de laagste rente. Samen met u inventariseren wij uw situatie bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen. Daarnaast adviseren wij u ook over belangrijke fiscale aspecten waar u bij een hypotheek mee te maken krijgt. Alleen zo komen we tot een verantwoord hypotheekadvies. Tevens helpen wij u graag met verzekeringen die nodig of wenselijk zijn.

 

Van begin tot eind

Nadat de adviesfase is afgerond helpen we u bij de bemiddeling van de hypotheek. We assisteren u vanaf het begin tot aan het moment dat u bij de notaris zit en de gelukkige eigenaar bent van uw woning.

 

Uw belang staat voorop

Onze werkwijze en onze beloning hebben wij vastgelegd in ons dienstverleningsdocument. Hierin zijn wij duidelijk en volledig transparant. U weet direct waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten.

 

Een eerste gesprek met onze hypotheekadviseur is kosteloos en vrijblijvend. Voor het inplannen van een oriënterend hypotheekgesprek kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0485 – 45 59 59. U kunt ook het contactformulier invullen, wij nemen dan contact met u op.

Hypotheekaanbieders