Nieuws

Kantoorpand uit de steigers

Nog steeds is de verbouwing van ons kantoorpand aan de Stationsstraat 1c in volle gang. Inmiddels is het pand uit de steigers en zijn de vorderingen goed zichtbaar. Vanuit ons tijdelijk onderkomen aan de Stationsstraat 8A kunnen wij de ontwikkelingen op de voet volgen.

De voorgevel is vernieuwd en het dak is verhoogd. Hierdoor heeft ons kantoorpand een totale facelift gekregen. Wij zijn erg trots op het resultaat tot nu toe. Natuurlijk moet de buitenkant nog verder afgewerkt worden. De nieuwe ramen komen er op een later moment in. Door vergroting van de raampartijen creëren we niet alleen meer lichtinval maar gaan we ook op een mooie manier ons woningaanbod presenteren.

Ook in het kantoorpand wordt hard gewerkt. Alle sloopwerkzaamheden zijn afgerond en we zitten momenteel volop in de opbouwende fase. De spreekkamers en de kantine op de tweede verdieping zijn vorm gegeven. Zoals u van ons gewend bent blijft ons team werkzaam op de begane grond. Zo kunnen onze klanten altijd binnen blijven lopen en zien zij een bekend gezicht. Hiermee blijven wij toegankelijk en is het contact met onze klanten laagdrempelig.

Op maandag 13 mei verhuizen wij weer naar de Stationsstraat 1c. Op deze dag is ons kantoor gesloten, zodat wij alles goed kunnen inrichten. Vanaf 14 mei staat ons team weer met enthousiasme voor u klaar op de Stationsstraat 1c.