Nieuws

Verbouwing in volle gang!

Verbouwing in volle gang
De verbouwing van ons kantoor aan de Stationsstraat 1C is inmiddels in volle gang en dat is ook te zien. De gevel staat in de steigers en aan de binnenkant is alles gestript. De sloopwerkzaamheden zijn al bijna afgerond en: na slopen komt bouwen!

Allereerst gaat men aan de slag met de ophoging van het dak, zodat er boven ruimte ontstaat voor de toekomstige kantine. Daarnaast worden er op de bovenverdieping drie spreekkamers gerealiseerd. Beneden komt het kantoor, zoals u van ons gewend bent, met de Regiobank balie gevestigd bij de entree van het pand. Ook beneden komt er nog een spreekkamer, zodat we al onze klanten goed kunnen bedienen.

Wat het meest in het oog zal springen in het centrum van Mill, is de gevel. Deze wordt geheel vernieuwd, waardoor Klomp Advies een facelift krijgt. De entree wordt naar links verplaatst en rechts daarvan komen raampartijen waarin het woningaanbod op een mooie manier gepresenteerd gaat worden. De voorgevel wordt opgetrokken in een typische jaren '30 stijl, wat mooi zal passen in het centrum van Mill.

Ondertussen hebben we een tijdelijk onderkomen aan de Stationsstraat 8A. Een perfecte oplossing waardoor wij en onze klanten geen hinder hebben van de verbouwing. De overhuizing verliep gesmeerd. We hoefden letterlijk de straat maar over te steken. Ons tijdelijk kantoor is goed vindbaar en de vlaggen staan weer dagelijks buiten.


verbouwing.jpg