RegioBank

Klomp Advies is een onafhankelijke en zelfstandig intermediair van de RegioBank. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en persoonlijke aandacht. RegioBank onderscheidt zich van traditionele banken door een bijzondere formule: moderne producten worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van de financieel adviseur bij uw in de buurt. U kunt kiezen voor internetbankieren of uw bankzaken bij ons op kantoor regelen.

 

Eenvoudig overstappen

Met de Overstapservice is het heel gemakkelijk om met uw betaalrekening van bank te veranderen. De Overstapservice zorgt ervoor dat uw betalingsverkeer soepel doorloopt. Alle incasso’s worden automatisch naar uw nieuwe betaalrekening doorgestuurd. Samen met u bekijken we van welke partijen u betalingen ontvangt. Deze partijen worden geïnformeerd over uw nieuwe betaalrekening. Wij begeleiden u tijdens het hele traject, dat is wel zo persoonlijk!

 

Producten

RegioBank biedt diverse moderne producten aan tegen aantrekkelijke rentes. Ook voor uw kind heeft RegioBank aantrekkelijke producten die meegroeien met de levensfase van uw kind. Kom bij ons langs op kantoor voor persoonlijk advies of kijk op www.regiobank.nl voor algemene informatie over ons producten. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in.

 

RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V. De Volksbank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) en valt onder het depositogarantiestelsel en beleggerscompensatiestelsel. Meer informatie hierover vindt u op de website van regiobank.nl en op de website van DNB.

 

Openingstijden bank