Verkoop

Een huis verkopen is een grote stap. Wij begeleiden u graag bij het gehele verkooptraject. Door onze lokale betrokkenheid beschikken wij over optimale kennis van de woningmarkt en kunnen wij uw woning hierin juist positioneren. Kenmerkend voor ons verkooptraject is de duidelijke communicatie van onze makelaar.

 

Voorbereiding

De makelaar komt uw woning bekijken en maakt een rapportage, waarin onder ander een onderbouwde woningwaarde is opgenomen. Dit rapport wordt uitgebreid met u besproken. In overleg met u wordt een passende verkoopstrategie bepaald. Na het vaststellen van de juiste vraagprijs is het onze plicht om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij potentiŽle kopers. Hiervoor zetten wij verschillende communicatiemiddelen in, zoals brochures, woningwebsites en etalage display.

 

De verkoop

Tijdens bezichtigingen is onze makelaar aanwezig. Hij voorziet de potentiele koper van een eerlijke en duidelijke voorlichting. Na elke bezichtiging wordt u geinformeerd over de mate van interesse van de potentiele koper. Indien er een bod wordt uitgebracht kan het onderhandelingstraject van start gaan. Onze makelaar is een vastberaden onderhandelaar en bedingt voor u de meest gunstige prijs en voorwaarden. Het gehele proces van onderhandelen gebeurt in overleg met u. Zodra de onderhandeling met succes is afgerond, worden de gemaakte afspraken schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst. Na een laatste inspectie door de makelaar samen met u en de kopende partij kan de woning overgedragen worden bij de notaris. Ook in deze laatste fase zal onze makelaar u begeleiden.

 

Wij geven u graag vrijblijvend een toelichting op het gehele verkooptraject. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0485 - 45 59 59 of vul het contactformulier in, wij nemen dan contact met u op.