Karstraat 18, 5451AV Mill

5451AV18_Vooraanzicht.jpg5451AV18_Vooraanzicht_2.jpg5451AV18_Vooraanzicht_3.jpg5451AV18__entree.jpg5451AV18_living_1.jpg5451AV18_living_2.jpg5451AV18__living_3.jpg5451AV18_living_4.jpg5451AV18_living_5.jpg5451AV18__keuken.jpg5451AV18_slaapkamer_2.jpg5451AV18_slaapkamer_3.jpg5451AV18_slaapkamer_4.jpg5451AV18_slaapkamer_4.jpg5451AV18_badkamer_1.jpg5451AV18_badkamer_2.jpg5451AV18_zolder.jpg5451AV18_zolder_2.jpg5451AV18__berging.jpg5451AV18__bijkeuken.jpg5451AV18__souterrain.jpg5451AV18_souterrain_2.jpg5451AV18_buiten_1.jpg5451AV18_buiten_2.jpg5451AV18__buiten_4.jpg5451AV18__buiten_3.jpg5451AV18__buiten_5.jpg5451AV18__buiten_6.jpg5451AV18__tuinhuis_2.jpg5451AV18_tuinhuis_1.jpg5451AV18__omgeving_2.jpg5451AV18_omgeving.jpg
Heeft u interesse in deze woning en wilt u graag deze woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer
0485 - 45 59 59 of vraag een bezichtiging aan middels onderstaande link. Wij staan u graag te woord.
Aanvragen bezichtiging


Algemeen

Deze verrassende vrijstaande woning met souterrain is gelegen op loopafstand van het dorpscentrum. Op gebied van duurzaamheid is de woning aanzienlijk verbeterd waaronder voorzien muur- en dakisolatie, zonnepanelen en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen.

Kenmerken

Begane grond

Ontvangsthal met garderobe en de trappen naar de souterrain en de 1e verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer en het toilet. De Z-vormige woonkamer biedt ruime mogelijkheden voor een zit- en eetgedeelte. Grote raampartijen zorgen hier voor veel daglicht en geven een prachtig uitzicht op de achtertuin. Via de woonkamer bereikt u de keuken. De eiken keukeninrichting betreft een ruime U-opstelling met gebruikelijke inbouwapparatuur waaronder een combi-oven, koelkast, vaatwasser en kookgedeelte met 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Via de keuken bereikt u een overdekt balkon met trap naar de achtertuin. De ruimten op de begane grond zijn neutraal afgewerkt en voorzien van een houten systeemplafond en een lichte tegelvloer.

Karstraat 18, 5451AV Mill

5451AV18_Vooraanzicht.jpg5451AV18_Vooraanzicht_2.jpg5451AV18_Vooraanzicht_3.jpg5451AV18__entree.jpg5451AV18_living_1.jpg5451AV18_living_2.jpg5451AV18__living_3.jpg5451AV18_living_4.jpg5451AV18_living_5.jpg5451AV18__keuken.jpg5451AV18_slaapkamer_2.jpg5451AV18_slaapkamer_3.jpg5451AV18_slaapkamer_4.jpg5451AV18_slaapkamer_4.jpg5451AV18_badkamer_1.jpg5451AV18_badkamer_2.jpg5451AV18_zolder.jpg5451AV18_zolder_2.jpg5451AV18__berging.jpg5451AV18__bijkeuken.jpg5451AV18__souterrain.jpg5451AV18_souterrain_2.jpg5451AV18_buiten_1.jpg5451AV18_buiten_2.jpg5451AV18__buiten_4.jpg5451AV18__buiten_3.jpg5451AV18__buiten_5.jpg5451AV18__buiten_6.jpg5451AV18__tuinhuis_2.jpg5451AV18_tuinhuis_1.jpg5451AV18__omgeving_2.jpg5451AV18_omgeving.jpg
Heeft u interesse in deze woning en wilt u graag deze woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 0485 45 59 59 of vraag een bezichtiging aan middels onderstaande link.
Wij staan u graag te woord.
Aanvragen bezichtiging


Algemeen

Deze verrassende vrijstaande woning met souterrain is gelegen op loopafstand van het dorpscentrum. Op gebied van duurzaamheid is de woning aanzienlijk verbeterd waaronder voorzien muur- en dakisolatie, zonnepanelen en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen.

Kenmerken

Begane grond

Ontvangsthal met garderobe en de trappen naar de souterrain en de 1e verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer en het toilet. De Z-vormige woonkamer biedt ruime mogelijkheden voor een zit- en eetgedeelte. Grote raampartijen zorgen hier voor veel daglicht en geven een prachtig uitzicht op de achtertuin. Via de woonkamer bereikt u de keuken. De eiken keukeninrichting betreft een ruime U-opstelling met gebruikelijke inbouwapparatuur waaronder een combi-oven, koelkast, vaatwasser en kookgedeelte met 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Via de keuken bereikt u een overdekt balkon met trap naar de achtertuin. De ruimten op de begane grond zijn neutraal afgewerkt en voorzien van een houten systeemplafond en een lichte tegelvloer.