Stationsstraat 19, 5451AM Mill

5451AM19_aanzicht_1.jpg5451AM19_aanzicht_2.jpg5451AM19_aanzicht_3.jpg5451AM19_aanzicht_4.jpg5451AM19_aanzicht_5.jpg5451AM19_living_1.jpg5451AM19_living_2.jpg5451AM19_living_3.jpg5451AM19_living_4.jpg5451AM19_living_5.jpg5451AM19_entree.jpg5451AM19_keuken_1.jpg5451AM19_keuken_2.jpg5451AM19_toilet.jpg5451AM19_mantelzorg_1.jpg5451AM19_mantelzorg_2.jpg5451AM19_mantelzorg_3.jpg5451AM19_mantelzorg_4.jpg5451AM19_badkamer_1.jpg5451AM19_overloop.jpg5451AM19_slpk_1.jpg5451AM19_slpk_2.jpg5451AM19_slpk_3.jpg5451AM19_slpk_4.jpg5451AM19_slpk_5.jpg5451AM19_badkamer_2.jpg5451AM19_badkamer_3.jpg5451AM19_badkamer_4.jpg5451AM19_buiten_1.jpg5451AM19_buiten_2.jpg5451AM19_buiten_3.jpg5451AM19_buiten_4.jpg5451AM19_buiten_5.jpg5451AM19_buiten_6.jpg
Heeft u interesse in deze woning en wilt u graag deze woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer
0485 - 45 59 59 of vraag een bezichtiging aan middels onderstaande link. Wij staan u graag te woord.
Aanvragen bezichtiging


Algemeen

Een royaal vrijstaand woonhuis met garage en fantastische tuinbeleving, gelegen in het dorpscentrum van Mill. Deze voormalige bedrijfswoning is gerealiseerd in 1955 op een ruim perceel van 1250m2. Hier werden destijds een bakkerij met winkel gevestigd. Nadien werden de bedrijfsgedeelten bij het woonhuis betrokken waardoor een zeer ruime woning is ontstaan met een woonoppervlakte van maar liefst 289m2. Dat biedt veel mogelijkheden waaronder mantelzorg of beroep met praktijk of kantoor aan huis. Diverse aanpassingen en verbeteringen hebben bijgedragen aan een hedendaags comfort en de fraaie onder architectuur aangelegde tuin maakt het plaatje compleet.

Kenmerken

Begane grond

De entree van de woning is gelegen in het achterhuisgedeelte en is eenvoudig te bereiken via de naastgelegen oprit. Hier komt u binnen in een frisse en modern afgewerkte ontvangsthal. De ontvangsthal biedt ruimte voor garderobe en geeft toegang tot de woonkamer alsmede tot de mantelzorgomgeving in het achterhuis. In het voorhuis bevindt zich een royale kamer en suite. De kamers zijn middels dubbele schuifdeuren van elkaar gescheiden en bieden prettige leefruimte met veel daglichttoetreding dankzij grote raampartijen en een uitgebouwde erker. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden voor het inrichten van zit- en eetgedeelten en terrasdeuren geven direct toegang tot het terras en de achtertuin. De kamers zijn afgewerkt met stucwerk en voorzien van een eiken houten vloer. Een centraal gelegen gang geeft toegang tot de keuken, de kelder en de trap naar de eerste verdieping. De kelder biedt een koele provisieruimte van ca. 10m2. De keuken is gesitueerd in het achterhuis en in ’78 uitgebouwd. Hierdoor is een ruime leefkeuken ontstaan. De keukeninrichting bestaat uit een moderne hoekopstelling met spoelgedeelte en inbouwapparatuur en een kookgedeelte met 5-pitsgasfornuis en schouwafzuigkap. Aan de keuken grenst een bijkeuken welke ruimte biedt voor witgoed en toegang geeft tot het toilet, de achtertuin en het tweede woongedeelte. In 2008 is het achterhuis grotendeels verbouwd tot mantelzorgwoning. Dit gedeelte is rolstoeltoegankelijk en bestaat uit een ruime slaapkamer, een zitkamer en een royale badkamer. De ruimtes zijn strak en hedendaags afgewerkt met stucwerk en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De badkamer is voorzien van een hoog laag bad, een toilet en een wastafel met meubel. Vanuit de zitkamer geven terrasdeuren toegang tot de tuin. Daarnaast geeft de zitkamer toegang tot de berging. De berging biedt veel ruimte voor opslag alsmede potentieel voor uitbereiding van de mantelzorgomgeving. De berging geeft toegang tot een ruime garage van ca. 38m2.

Stationsstraat 19, 5451AM Mill

5451AM19_aanzicht_1.jpg5451AM19_aanzicht_2.jpg5451AM19_aanzicht_3.jpg5451AM19_aanzicht_4.jpg5451AM19_aanzicht_5.jpg5451AM19_living_1.jpg5451AM19_living_2.jpg5451AM19_living_3.jpg5451AM19_living_4.jpg5451AM19_living_5.jpg5451AM19_entree.jpg5451AM19_keuken_1.jpg5451AM19_keuken_2.jpg5451AM19_toilet.jpg5451AM19_mantelzorg_1.jpg5451AM19_mantelzorg_2.jpg5451AM19_mantelzorg_3.jpg5451AM19_mantelzorg_4.jpg5451AM19_badkamer_1.jpg5451AM19_overloop.jpg5451AM19_slpk_1.jpg5451AM19_slpk_2.jpg5451AM19_slpk_3.jpg5451AM19_slpk_4.jpg5451AM19_slpk_5.jpg5451AM19_badkamer_2.jpg5451AM19_badkamer_3.jpg5451AM19_badkamer_4.jpg5451AM19_buiten_1.jpg5451AM19_buiten_2.jpg5451AM19_buiten_3.jpg5451AM19_buiten_4.jpg5451AM19_buiten_5.jpg5451AM19_buiten_6.jpg
Heeft u interesse in deze woning en wilt u graag deze woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 0485 45 59 59 of vraag een bezichtiging aan middels onderstaande link.
Wij staan u graag te woord.
Aanvragen bezichtiging


Algemeen

Een royaal vrijstaand woonhuis met garage en fantastische tuinbeleving, gelegen in het dorpscentrum van Mill. Deze voormalige bedrijfswoning is gerealiseerd in 1955 op een ruim perceel van 1250m2. Hier werden destijds een bakkerij met winkel gevestigd. Nadien werden de bedrijfsgedeelten bij het woonhuis betrokken waardoor een zeer ruime woning is ontstaan met een woonoppervlakte van maar liefst 289m2. Dat biedt veel mogelijkheden waaronder mantelzorg of beroep met praktijk of kantoor aan huis. Diverse aanpassingen en verbeteringen hebben bijgedragen aan een hedendaags comfort en de fraaie onder architectuur aangelegde tuin maakt het plaatje compleet.

Kenmerken

Begane grond

De entree van de woning is gelegen in het achterhuisgedeelte en is eenvoudig te bereiken via de naastgelegen oprit. Hier komt u binnen in een frisse en modern afgewerkte ontvangsthal. De ontvangsthal biedt ruimte voor garderobe en geeft toegang tot de woonkamer alsmede tot de mantelzorgomgeving in het achterhuis. In het voorhuis bevindt zich een royale kamer en suite. De kamers zijn middels dubbele schuifdeuren van elkaar gescheiden en bieden prettige leefruimte met veel daglichttoetreding dankzij grote raampartijen en een uitgebouwde erker. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden voor het inrichten van zit- en eetgedeelten en terrasdeuren geven direct toegang tot het terras en de achtertuin. De kamers zijn afgewerkt met stucwerk en voorzien van een eiken houten vloer. Een centraal gelegen gang geeft toegang tot de keuken, de kelder en de trap naar de eerste verdieping. De kelder biedt een koele provisieruimte van ca. 10m2. De keuken is gesitueerd in het achterhuis en in ’78 uitgebouwd. Hierdoor is een ruime leefkeuken ontstaan. De keukeninrichting bestaat uit een moderne hoekopstelling met spoelgedeelte en inbouwapparatuur en een kookgedeelte met 5-pitsgasfornuis en schouwafzuigkap. Aan de keuken grenst een bijkeuken welke ruimte biedt voor witgoed en toegang geeft tot het toilet, de achtertuin en het tweede woongedeelte. In 2008 is het achterhuis grotendeels verbouwd tot mantelzorgwoning. Dit gedeelte is rolstoeltoegankelijk en bestaat uit een ruime slaapkamer, een zitkamer en een royale badkamer. De ruimtes zijn strak en hedendaags afgewerkt met stucwerk en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De badkamer is voorzien van een hoog laag bad, een toilet en een wastafel met meubel. Vanuit de zitkamer geven terrasdeuren toegang tot de tuin. Daarnaast geeft de zitkamer toegang tot de berging. De berging biedt veel ruimte voor opslag alsmede potentieel voor uitbereiding van de mantelzorgomgeving. De berging geeft toegang tot een ruime garage van ca. 38m2.