Onze visie

Persoonlijke aandacht

Onze sterke binding met de regio zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op een persoonlijk en professioneel advies. Wij zijn graag een vertrouwd gezicht voor u, dat is wel zo persoonlijk.

Klomp Advies heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de ervaren en deskundige financiele dienstverlener die het nu is, met persoonlijke aandacht en scherpe tarieven. Een onafhankelijk kantoor met een dienstenpakket dat bestaat uit verzekeringen, hypotheken, pensioenen, financiële planning en een RegioBank. Het bedrijf voldoet aan een groot aantal kwaliteits- en vakbekwaamheidseisen. Zo wordt er gewerkt volgens onze dienstenwijzer, hierin zijn allerlei zaken met betrekking tot onze dienstverlening geregeld. Op uw verzoek kunnen wij u een exemplaar van de voorwaarden toesturen. 

Door een permanente (bij)scholing wordt onze kennis op een hoog niveau gehouden. En doordat onze hypotheekadviseurs 'Erkend Hypotheek Adviseur' zijn, krijgt u bij ons altijd een geheel op uw persoonlijke situatie toegesneden onafhankelijk hypotheekadvies. 

Kortom, door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij maatwerk leveren, toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Cookie instellingen