RegioBank

De adviseur die u kent

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn wij het bekende en vertrouwde gezicht in de buurt. U kent ons en wij kennen u. Dat is prettig en vertrouwd. De basis voor een gesprek over uw bankzaken. Aan deze persoonlijke manier van zaken doen hechten wij én RegioBank grote waarde.

U krijgt bij ons persoonlijke aandacht

Wij nemen de tijd en we zetten graag een stap extra voor u. Zo bent u ook bij ons op kantoor welkom als u uitleg wilt over Internet Bankieren of het gebruik van onze Mobiel Bankieren app.

Wij zijn een bank voor de hele familie

Of het nu gaat om een hypotheek, betaal- of spaarrekening voor uzelf of een Zilvervlootrekening / JongWijs pakket voor uw kind, u kunt voor alle bancaire diensten van RegioBank bij ons terecht. Wij helpen u graag.

Eenvoudig overstappen

Met de Overstapservice is het heel gemakkelijk om met uw betaalrekening van bank te veranderen. De Overstapservice zorgt ervoor dat uw betalingsverkeer soepel doorloopt. Alle incasso’s worden automatisch naar uw nieuwe betaalrekening doorgestuurd. Samen met u bekijken we van welke partijen u betalingen ontvangt. Deze partijen worden geïnformeerd over uw nieuwe betaalrekening. Wij begeleiden u tijdens het hele traject, dat is wel zo persoonlijk!
Voor een korte omschrijving van de RegioBank producten, kunt u onderstaande brochures raadplegen;

• Brochure betalen
• Brochure jeugd

Voor een compleet overzicht van alle producten en diensten van RegioBank verwijzen wij u graag door naar onze persoonlijke RegioBank pagina.

Geld opnemen of storten?

Bij ons op kantoor kunt u ook terecht voor geld opname of geld stortingen. Hier zijn enkelen regels aan verbonden.

Bij een particuliere storting vanaf €3.000 vragen wij u om verklarende documenten.

Wij accepteren geen stortingen en opname boven de €10.000. Ook hanteren we een maximum bedrag per jaar.

Voor zakelijke stortingen en opnamen rekenen we kosten.

Wij accepteren geen €500 biljetten.

Wij zullen het contant geld controleren op echtheid én geschiktheid. Vermoedelijk vals en ongeschikt contant geld moeten wij uit de circulatie halen.

Per 1 april 2024

Per 1 april 2024 heeft de RegioBank haar beleid en procedures voor recirculatie en controle van contant geld aangescherpt.

Briefgeld:

Beschadigd briefgeld wordt niet geaccepteerd. Hier verstaan wij onder; Vlekken, graffiti, verkleuring, scheuren/gaten, plakband, grove kreuken en vouwen.

Muntgeld:

Wij zullen vanaf 1 april 2024 geen muntgeld meer uitgeven.

Wel kan er muntgeld besteld worden via ons bij een waardetransporteur. Wij zijn genoodzaakt om de bijbehorende kosten hiervan aan u door te belasten.Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul dan uw gegevens in via deze link en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of  u kunt ons bellen op 0485-455959.
 

 

 

Wilt u een RegioBank rekening bij ons openen?

Cookie instellingen