RegioBank

Krijg ook de aandacht die u verdient

Heeft u een eigen bedrijf? Of wilt u starten als ondernemer? Onze lokale Zelfstandig Adviseurs helpen u graag. U krijgt een eigen adviseur die u helpt met uw bankzaken en met u meedenkt over de vragen die u heeft. U loopt gewoon binnen wanneer het u uitkomt of u maakt een afspraak met uw adviseur.

Speciaal voor lokale ondernemers

RegioBank richt zich op kleinzakelijke ondernemers in de regio. Wij helpen hen met de start én de groei van hun onderneming. Onze adviseurs zijn zelf vaak ook ondernemer, en kennen de lokale markt. Samen zorgen we er voor dat lokale ondernemers in de buurt blijven. Want als de bakker blijft, blijven de groentewinkel en de doe-het-zelfzaak ook. En zo creëren we samen een levendige buurt die groeit en bloeit.

Van zakelijke rekening tot zakelijke financiering

Natuurlijk helpt RegioBank ondernemers met een zakelijke rekening. Maar onze adviseurs helpen u ook graag met een zakelijke financiering, bijvoorbeeld voor de aankoop van een eigen bedrijfspand. En wilt u weten hoe u uw oudedag financieel goed kunt regelen, bijvoorbeeld door fiscaal aantrekkelijk aanvullend pensioen op te bouwen? Ook daarvoor kun u bij uw adviseur terecht.

Handig: heeft u een zakelijke betaalrekening bij een andere bank? U stapt eenvoudig over met de gratis Overstapservice.

Interesse in een bedrijfsfinanciering?

In een paar stappen bekijken of u in aanmerking komt voor een Bedrijfshypotheek bij RegioBank? Het kan nu met de Quickscan! Samen met u doorlopen we 6 vragen, bijvoorbeeld over rechtsvorm en omzet. U ziet het resultaat meteen. Op basis daarvan kunnen wij met meer zekerheid zeggen of wij u kunnen helpen met een Bedrijfshypotheek. Zelf de vragen invullen? Dat kan ook, klik op de link voor de Quickscan!

Quickscan zakelijk

Geld opnemen of storten?

Bij ons op kantoor kunt u ook terecht voor geld opname of geld stortingen. Hier zijn enkele regels aan verbonden.

Bij een particuliere storting vanaf €3.000 vragen wij u om verklarende documenten.

Wij accepteren geen stortingen en opname boven de €10.000. Ook hanteren we een maximum bedrag per jaar.

Voor zakelijke stortingen en opnamen rekenen we kosten.
Wij accepteren geen €500 biljetten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul dan uw gegevens in via deze link en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook een afspraak maken via ons e-mailadres info@klomp-advies.nl of bellen naar 0485-455959.

Openingstijden van de bank

Maandag tot en met vrijdag

09:00- 12:30 uur & 13:30- 17:00 uur

 

 

 

 

aanvraag zakelijk

Cookie instellingen